Hej alla goa jazzvänner!

Tjugotusen besökare har klickat in på vår Jazzportal (domnerus.se) sedan starten i augusti 2015.

Vi tycker själva att det är en helt okej utveckling, men vi vill förstås nå ännu fler. Självklart, eftersom vi älskar jazz, men också därför att ju fler som kollar sajten, desto mer inspiration för oss att fortsätta med den ideellt drivna Jazzportalen.

För att nå ännu fler jazzälskare startar vi nu en Facebook-sida, som vi länkar till Jazzportalen. Vi hoppas att du känner för att ingå i vänkretsen!
Klicka här - gå in och gilla jazzportalen på Facebook!

Dagen till ära länkar vi en digital nyhet som bär titeln "3 Decades of Dompan":

As Time Goes By - Lyssna!
Lover Man - Lyssna!
Struttin' with Some Barbecue - Lyssna!

Tre godbitar från tre olika decennier med Arne Domnérus. Detta digitala projekt är producerat av Arnes sonson Peter Domnérus, som arbetar för det svenska skivbolaget Cosmos. De tre digitaliserade melodierna ingick i den platinasäljande cd-utgåvan Best of Dompan, som kom 2004. Peter var producent även för Best of Dompan, som en hyllning till farfar Arnes 80-årsdag, 20 december 2004. (Arne gick bort den 2 september 2008).

De tre digitala versionerna av Arnes musik släpps på Amigo, som en markering av att detta kvalitetsinriktade svenska skivbolag firar 50-årsjubileum.

Känn dig mycket välkommen till vår nya FB-sida och vill du göra en betydelsefull insats för att sprida jazzens budskap, ja då bjuder du in även dina vänner på Facebook till vår FB-sida.

Kram & allra bästa hälsningar!

Leif & Nilla Domnérus

Fotnot:  Vi driver Jazzportalen helt ideellt, men skulle förstås inte ha något emot att få en kapitalstark och jazzälskande sponsor, som i så fall skulle uppmärksammas mycket hjärtligt på Jazzportalen. Alla förslag är synnerligen välkommna!

           3 Decades of Dompan:

  • As Time Goes By. Inspelad 1971. Arne Domnérus-altsax, Claes Rosendahl-flöjt, Bengt Hallberg-piano, Georg Riedel-bas, Egil Johansen-trummor.
  • Lover Man. Inspelad 1988. Arne Domnérus-klarinett, Ulf Johansson-Werre-piano.

 


Comments

01/09/2017 00:44

Nothing I can say but gret for this article. Love to read it again and again.

Reply
10/09/2017 15:57

We have good information for you. On holiday on the Pari island with family.

Reply
21/09/2017 17:17

Kampung Inggris offers effective learning programs, help you quickly and smoothly in English.

ReplyLeave a Reply

    OM SIDAN

    Här publicerar vi favoriter som vi gärna vill lyfta fram. Hoppas att det även är dina favoriter!